Si do jenë uniformat e lojtarëve të Juventus për sezonin 2019/2020?

Jemi vetëm në fillim e sezonit 2018/2019, por klubet tashmë kanë nisur të punojnë edhe për vitin e ardhshëm dhe nuk bëhet fjalë vetëm për merkaton, por edhe për krijimin e fanellave të reja, në bashkëpunim me sponsorët.

Dhe Juventus tashmë i ka idetë e qarta se si do t’i ketë uniformat e lojtarëve për 2019/2020.

Sipas “Footy Headlines”, nga ku janë marrë fotot, bëhet fjalë për një revolucion të uniformës së parë, ku në mes të ndarjes bardhë e zi do të ketë edhe një vijë rozë, për të risjellë në vëmendjen vitet e hershme të historisë së klubit italian.

Uniforma e dytë do të jetë ngjyrë e kuqe dhe e treta blu.