Këto ditë, kësaj here, edhe një tjetër abonim vjetor “Gazeta e Alpevevjen nga Zvicra, duke e rritur numrin e abonuarëve këtë shtet euro-perëndimor.

Zonja Besa Rraqi-Rizmani është një afariste e suksesshme shqiptare jeton dhe vepron Zürich Zvicrës. Ajo udhëheqë me sukses ndërmarrjen e sajëRraqiImmobilien operon Zvicër, Kosovë, Shqipëri dhe vende tjera Europës. Përkrah afarizmit suksesshëm, zonja Besa Rraqi-Rizmani është edhe aktore e pasionuar.

Ajo është një nga femrat simbol e model Zvicër e Mërgata Shqiptare Botë.