“TAKIMI i PRISHTINËS, 2022”:

Të Ftuar Nderi: Pajazit JASHARI (DEDI) dhe Leme XHEMA – në Medvegjë (Lugina e Bashkuar-Lugina e Preshevës) të Familjes së Veli DEDIT (1912-1995) – “Hero i Popullit”, gjeneral-major, pjesëmarrës në Luftën e Dytë Botërore në Spanjë e në Francë (nga Medvegja), ish deputet në Kuvendin e Shqipërisë (për Malësinë e Gjakovës), ushtarak i lartë i Shqipërisë, studiues, poet, veprimtar atdhetar.

“TAKIMI i PRISHTINËS, 2022” (Takim PanShqiptar e NdërBallkanik) mbahet me: 13 Maj 2022, ora 11.00, në Hotel “Sirius” (Salla e Konferencave). Prishtinë.