Kur PD e drejtonte Berisha, kandidatet e perjetshem te vetshpallur i conin atij dergata e delegacione, i dergonin telegrame e kercenime qe i shkruanin ne kafet para godines se PD dhe vinin adrese Kukesin ose Hasin.
Berisha, te cilin e njoftonin se ku jane telegramshkruesit, dergonte tek kafet ku shkruheshin telegramet rrena bashkepunetoret e tij ti shihte telegramshkruesit… Dhe i njohu mashtruesit Berisha dhe i fshiu…
Bashes sot te njejtet kandidate te perjetshem e te njejtet mashtrues i shkruajne perdite e pernate sms… Basha nuk i merr fare ne konsiderate.
Do ti them Bashes qe t’ua ktheje ndonje pergjigje kandidateve te deshtuar te perjetshem… qe dikur shkruanin letra e telegrame Berishes e sot i shkruajne sms Bashes…
Ose, do ta bej publike listen e mashtruesve qe i shkruanin telegrame Berishes duke e genjyer se kane plase protesta te fuqishme ne Kukes e ne Has… Do ti bej te njohura edhe telegramet… Qe te shpetoje PD nga mashtruesit e kandidatet e perjetshem…