“Muzat e Alpeve” bashkon në Ulqin autorë të njohur rajonalë

Nga Ali Salaj

 

Në Ulqin u mbajt manifestimi rajonal “Muzat e Alpeve” ku bashkohen vlerat e mirëfillta letrare të autorëve më të njohur në trekëndëshin Kosovë-Mali i Zi-Shqipëri. Manifestimi i sivjetshëm u shënua për të gjashtën herë dhe ka për qëllim promovimin e kulturave të ndryshme të bashkëpunimit rajonal me synimin e integrimeve evropiane edhe në fushën e letërsisë.

https://www.zeriamerikes.com/a/4473892.html