Shqiptarët e Amerikës takohen për mirë ndërveti

Një Drekë Pune e Elmi Berishës me Jimmy Xhemën, Lazim Destanin, Sabit Bytyçin, Halil Ahmetaj dhe Vebi Bajrami!

Tradita vazhdon, rradhen e ka bashkimi kombetar! – shkruan në faqen e tij në facebook, Elmi Berisha – veprimtar e biznesmen shqiptaro-amerikan.