Sido që të jetë, ju shkruat historinë

Jane miliona zemra qe i gezuat, si shqiptaret qe nuk dorezohen kurre.
Shqiponjat fluturuan ne kete boteror pikerisht ne Rusi dhe kjo do mbahet mend per vite e vite me radhe.

Faleminderit!
 
Nga botuesi e gazetari Petrit Kuçana,
Londër