Statistika nga ekipet kombëtare

BRASIL (Selecao)
Fitore 636.
Barazime 192
Humbje 164
Shënuar për ndeshje: 2.18
Pësuar për ndeshje: 0.91

Brasil ka bilanc pozitiv përballë çdo kombëtarje përveç Hollandës dhe Hungarisë.

Përballë Argjentinës: 43-26-39 (168-162)
Përballë Anglisë: 11-11-4 (34-23)
Përballë Germanisë së Bashkuar: 6-2-4 (24-22)
Përballë Gjermanisë Perëndimore: 7-3-1 (19-5)
Përballë Italisë: 8-3-5 (30-23)
Përballë Francës: 6-4-5 (24-18)
Përballë Uruguajit: 36-20-20 (137-97)
Përballë Spanjës: 6-2-3 (15-8)
Përballë Hollandës: 3-5-4 (15-18)

Përballë Hungarisë: 2-1-3 (12-14)
(Përcjellë nga Ardian Progni)