Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë për të madhin sportist shqiptar, Adnan Januzaj

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairi O’Conell ja ka kushtuar një status lojtarit të Belgjikës me prejardhje kosovare, Adnan Januzaj

Ruairi O’Conell duket se është duke e përcjell nga afër Botërorin, sidomos lojtarët kosovarë që luajnë nëpër Kombëtare që marrin pjesë në këtë Botëror.Por, për dallim nga gëzimi i tij kur ka shënuar Xhaka, Shaqiri dhe Xhemajli, për Januzaj ai ka një mendim tjetër.“Zakonisht gëzohem kur shënojnë Kosovarët . . . veç sonte më pak”, ka shkruar Ruairi O’Conell në statusin e tij të fundit për Januzajn.