FADIL VOKRRI

Kohën e Fadil Vokrrit nuk e mbërrita, isha fëmijë në kulmin e tij.
Kam parë për vite performancat e tij në internet. Gjahtar i zonës së 16-shes. Instikt goli prej kampionësh të mëdhenj.
U largua nga “Partizani” i Beogradit kur Serbia shtypi forcërisht popullin e tij në Kosovë.
Si drejtues, e nisi nga hiçi. Dha gjithçka dhe arriti gjithçka.
Pushofsh në paqen e Zotit, njeri i rrallë.

Nga Besmir LUSHAJ