Krejt keni xhepa dhe ua kanda nji libër të tillë, po nuk ka për krejt

Nga Sulejman DIDA

Nji libër xhepi i punuem me kujdes, sintezë e dhimbjes në mbijetesë.

Mos harroni, mijëra vajza shqiptare u përdhunuen nga pushtuesit serbë gjatë fushatës së genocidit dhe dëbimit në Kosovë, e, ky libër na tregon nji prej episodeve tronditëse të asaj teme që e prekim shumë rrallë.

Krejt keni xhepa dhe ua kanda nji libër të tillë, po nuk ka për krejt.
Të lumtë pena Gazmend Bërlajolli.