Bukinist-i nderohet me çmimin e parë, si mediumi që nxit leximin

Miqtë e mi!

Dua të ndaj me ju një lajm tejet të veçantë për mua, si menaxher i platformës online të librit shqip Bukinist.al: Festivali DitëNetët e Librit, i organizuar nga Klik Ekspo Group shpalli Bukinist me çmimin e parë, si mediumi që nxit leximin.

Faleminderit Klikut që i dha vlerë të shtuar përkushtimit tonë për të qenë gati në shërbim të lexuesit shqiptar, atij që e bën Shqipërinë më të mirë dhe më të ditur.
Ky është një vlerësim për punën e palodhur që bën i gjithë stafi i kompanisë NetTrade Albania dhe i dy drejtuesve të saj, Valer Pinderin dhe Altin Lulin.

Në këtë Panair ne treguam se dimë ti vlerësojmë lexuesit e mirë, kudo ku ndodhen, dhe ti shpërblejmë, prandaj dua të shpreh një falenderim të jashtëzakonshëm për punën e madhe që kanë bërë këto ditë: Marcela Allamani, Erina Lasku, Jasmina Latifi, Ornela Murati, Sabina Musteqja, Emanuel Sema, Laura Çiraku, Ervin Ziko, Eni Memishahu, Edlin Bardhoshi, Rezi Ibraj, Krisela Daci, Alda Saraci: Jeni më të mirët, dhe Jemi Më të Mirët. Të gjithë në NJË.
Albert GJOKA