Doli nga botimi ANTOLOGJIA POETIKE PËR GJERGJ KASTRIOTIN – SKËNDERBEUN MOTI I MADH

E përgatitën: Hasan QYQALLA  Fran TANUSHI
Recensues: Zejnepe Alili-Rexhepi Mentor Thaqi
Këshilli redaktues: Musa Jupolli, Prend Buzhala, Violeta Allmuça, Hasan Selimi, Dan Kosumi .
Piktura në ballinë: Arsim Kajtazi

Botimin e Antologjisë e mundësoi, Firma RM-bau GmbH Bauunternehmen in Bad Neuenahr – Ahrweiler, Rheinland-Pfalz, Germany me President z. Ramiz Muharremi, ecc. dipl.

U përzgjodhën këta autorë:
1. Sadik Krasniqi
2. Ndue DEDAJ
3. Zejnepe Rexhepi – ALILI
4. Prend BUZHALA
5. Skender Zogaj
6. Demir Gjergji
7. Nikolle Loka
8. Hasan Qyqalla
9. Hasan Selimi
10. Drita KOSUMI-SYLA
11. Rexhep Hoti
12. Frrok Kristaj
13. Agim DESKU
14. Arsim Kajtazi
15. Engjëll I. Berisha
16. Fadil DERVISHAJ
17. Dodona Qose
18. Sarë Gjergji
19. Hysen Grajqevci
20. Martin Cuni
21. Musa Jupolli
22. Neki Lulaj
23. Sylë Bajrami
24. Vilson CULAJ
25. Dan Kosumi
26. Bes Camaj
27. Fran UKÇAMA
28. Behram HOTI
29. Sylejman Qyqalla
30. Preng CUB LLESHI
31. Hasan HASANI
32. Eshref Berisha
33. Mustafë KrasniqiI
34. Mëhill VELAJ/ Albi Shkembi
35. Zhuljeta Grabocka Çina
36. Azem Osmani
37. Shaip Ademaj
38. Naxhije Doçi
39. Anton Marku
40. Gonxhe Letmi Begisholli
41. Shefqet Dinaj
42. Zef LLESHDEDAJ
43. Berat Luzha
44. Rrahim Ganiu
45. Zef Ndrecaj
46. Zyrafete Manaj – KRYEZIU
47. Naim Fetaj
48. Bajrush Zeka
49. Hysen Berisha
50. Mentor Thaqi
51. Hamza HALABAKU
52. Shemsi Makolli
53. Namik SELMANI
54. Violeta Allmuca
55. Selajdin Gashi
56. Ahmet Selmani
57. Sherife Thaqi – BERISHA
58. Dan Ibrahimi
59. Rami Kamberi
60. Rizah Sheqiri
61. Rrahim Sadiku
62. Maxhun Osmanaj dhe
63. Fran TANUSHI