10 këngët më të mira për t`u dëgjuar në muajin Maj

Tabloidi britanik”Elle” ka përgatitur një listë të këngëve më të mira të muzikës Pop, Rap, R&B dhe rryma të tjera, të cilat mund të dëgjohen gjatë muajit Maj.

1. Charlie Puth ft. Kehlani, “Done for Me”

2. Beach House, “Dark Spring”

3. Hatchie, “Sleep”

4. Leon Bridges, “Beyond”

5. Rae Sremmurd ft. Travis Scott, “CLOSE”

6. Clairo, “4Ever”

7 .The Ramona Flowers, “Out of Focus”

8. BURNS, Maluma, Rae Sremmurd, “Hands on Me”

9. Quiet Slang, “Noisy Heaven”

10.  Chvrches, “Miracle”