Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës (TIA), me 3 janar2024, shpalli me krenari një moment historik rëndësishëm, pasi iu ka shërbyer 7,257,634 pasagjerëve gjatë gjithë vitit2023.

Kjo arritje shënon një rritje konsiderueshme prej 40 % krahasuar me një vit parë dhe 117 % se sa viti 2019, duke forcuar pozicionin e TIA-s si një çelës lojtar industrinërajonale aviacionit.

Viti 2023 shfaqi rritje qëndrueshme përgjatë muajve ndryshëm, duke theksuar përkushtimin e AeroportitNdërkombëtar të Tiranës (TIA) për ofruar shërbime shkëlqyera dhe për nxitur udhëtimin ajror.

Totali kulmativ prej 7,257,634 pasagjerësh vitin 2023 është një dëshmi e përkushtimit TIA-s për përsosmëri, efikasitet dhe kënaqësinë e pasagjerëve. AeroportiNdërkombëtar i Tiranës ka tejkaluar vazhdimisht pritshmëritë, duke reflektuar ndikimin pozitiv planifikimit strategjik dheinvestimeve infrastrukturë.

TIAAeroporti Ndërkombëtar i Tiranës shprehmirënjohjen për pasagjerët e saj, partnerët e linjave ajrore dhepalët e interesuara për kontributin këtë arritje jashtëzakonshme.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës (TIA) pret me padurim rritjen e vazhdueshme dhe ofrimin e një eksperience pashembullt udhëtimi për gjithë pasagjerët vitin 2024 dhe në vitet e ardhshme.