Na pret përpara një verë e gjatë dhe tejet e nxehtë. Ky është parashikimi bëjnë meteorologët dhe maj u përballëm me temperatura jo normale për muajin.

Ndërkohë nuk munguan as zjarret. Ai i rënë Ishullin e Sazanit ishte indicja për na treguar se kjo verë do jetë e vështirë.

Shqipëria renditet mes vendeve me risk lartë sa i përket fatkeqësive natyrore por renditet edhe mes vendeve që shpenzojnë pak për sigurimin e pronës.

Kujtojmë këtu se vetëm verën e shkuar rreth 700 banesa u shkrumbuan nga flakët, madje nuk munguan as viktimat. Por asnjëra nuk ishte e siguruar.

Por mos harrojmë edhe incidentet me bombolat e gazit në banesa e biznese.

Gjatë vitit 2021, bazë statistikave ka Drejtoria e MZSH, Bashkia Tiranë, ka patur rreth 250 zjarre banesa. Në përgjithësi ndodhin nga bombulat e gazit dhe sistemet elektrike, shprehet Ilir Xhanari, Komandat i Stacionit nr.1 Zjarrfikësve  Tiranë.

Shtëpia është investimi ynë i madh. Por asnjëherë nuk duhen harruar rreziqet na kanosen.

Ne nuk mund parandalojmë fatkeqësitë natyrore, por duke u siguruar te SIGAL UNIQA Group Austria mund rikthejmë pronën tonë gjendjen e mëparshme, pa shpenzuar vetë asnjë qindarkë.

Sigurimi i Shtëpisë apo Biznesit tuaj është thelbësor për të shmangur papritura mund rrënojnë financat tuaja.

Sigurimet as nuk i parandalojnë, as nuk i stopojnë tërmetet. Sigurimet rikthejnë financiarisht gjendjen përpara tërmetit. Çka do thotë se ato bëjnë gjitha llojet e rimbursimeve, nëse je i siguruar.

Sigurimet nuk i parandalojnë zjarret. Ato rikthejnë pronën tuaj  gjendjen para tij. Ndërsa çmimi për sigurimin e pronës është i përballueshëm nga gjitha shtresat e shoqërisë pasi SIGAL UNIQA Group Austria e ofron duke nisur nga 1 euro për m2”, shprehet Nertila Bahiti, zv.Drejtore e Departamentit Pasurisë  SIGAL UNIQA Group Austria.

Gjatë vitit 2021, vetëm Sigurimet e Pronës, SIGAL UNIQA ka paguar te klientët e saj mbi 3.5 miliardë Lekë dëmshpërblimeNdërkohë, vetëm gjatë këtij 3-mujorit parë këtij viti, vetëm për Sigurimin nga Zjarri, SIGAL ka paguar te klientët e saj rreth 200 mijë euro dëmshpërblime.

Mos harroni! Siguracionin ju nevojitet tashmë mund ta blini kudo jeni. makinë, shtëpi, një takim, zyrë apo edhe një bar kafe. Mjafton vetëm një celular apo një laptop. Hyni https://sigal.com.al/online/ dhe blini direkt nga celulari siguracionet ju nevojiten. Shpejt, Thjesht dhe Sigurtë.

Prej shumë se 23 vjetësh treg, grupi i madh isigurimeve Shqipëri dhe rajon SIGAL UNIQA Group Austria është krenare besohet nga shumë se se 1 milion klientë dhe shifrat e saj janë rritje vit pas viti, pavarësisht sfidave  sjell koha.

Suksesi dhe arritjet e kompanisë u takojnë mbi gjitha klientëve cilët pronën, shëndetin dhe automjetin ja kanë besuar SIGAL-it.

Sepse SIGAL UNIQA ofron mundësi reja aty ku tjerët nuk shohin, ndaj është gjithmonë një hap përpara. E para ofrimine produkteve novatore, thjeshta, e shpejta.

SIGAL punon gjithmonë për përmirësimin e shërbimit ndaj klientëve duke u reduktuar atyre kohë dhe kosto.

NËSE DONI TË SIGUROHENI KA VETËM 1 EMËR, SIGAL UNIQA Group Austria

Për shumë informacione:

Web: www.sigal.com.al

E-mail: info@uniqa.al

Whatsapp +355 68 60 62 829