Ku do shkojmë me pushime? Kjo është tema e çdo bisede teksa afrojnë ditët e nxehta verës.

Rritja e çmimeve ka ndikuar dhe turizëm, por pavarësisht kësaj, qytetarët shqiptarë i qëndrojnë besnikë Turqisë.

Preferohet shumë Turqia, sepse ajo duan shqiptarët është, pushime komode, ekonomike dhe garantuara. qershor një familje mund kalojë pushimet 500 euro personi, 2 fëmijët falas, paguajnë vetëm udhëtimin”, shprehet për EuroNews Aurela Baholli, operator turistik.

Por kujdes! Kur planifikoni udhëtoni, sidomos jashtë Shqipërisë, sigurohuni parë keni sigurimin e duhur shëndetësor me vete.

ÇFARË MBULON “SIGURIMI SHËNDETI NË UDHËTIM” NGA SIGAL UNIQA?

Përballja me një problem shëndetësor papritur shkakton shqetësim dhe panik, sidomos kur jemi larg shtëpisë. Pa harruar këtu edhe shpenzimet mjekësore shpesh, shtete të caktuara, janë shumë kushtueshme.

disa raste siguruarit kanë kaluar një situatë të paparashikuar me shëndetin e tyre jashtë vendit dhe u është dashur paguajnë shuma marramendëse për t’u rikuperuar.

Për këtë arsye, SIGAL UNIQA sjell produktinSigurimi Shëndetit Udhëtim”, i cili ju mbron financiarisht për çdo emergjencë mjekësore jashtë vendit.

Konkretisht, ky siguracion mbulon:

Shpenzimet për emergjenca mjekësore rast sëmundje apo aksidenti jashtë Shqipërisë

Anullim Udhëtimi

Evakuim mjekësor dhe riatdhesim

– Si dhe Emergjencat dentare

Kur nisesh me pushime dhe mbi gjitha kur çdo gjë e ka të paguar paraprakisht mendon vetëm kalosh bukur. Por surprizat nuk mungojnë asnjëherë.

Një shembull konkret është ai i 13-vjeçarit H.L, i cili pësoi një dëmtim teksa pushonte një resort Antalya Turqisë.

Ai u transportua një prej spitaleve mirë zonës, “Özel Akdeniz Hastanesi Manavgat”. Mirëpo falë SigurimitShëndet  Udhëtimnga SIGAL UNIQA me vlerë vetëm 4 euro ai mbuloi kostot spitalore deri 5500 euro.

“Ishim për pushime verore me familjen një prej resorteve më  mira Antalyas. Por teksa ishte duke luajtur djali im 13-vjeçar pësoi një aksident.

Na u desh ta çonim menjëherë spital për shkak një frakture  kyçin e dorës dhe mjekët e futën direkt sallën e operacionit.

Si spital privat ishte kostot ishin me vërtetë larta. Por falë sigurimit udhëtim nga SIGAL UNIQA arriti kurohej  një kohë rekord”, rrëfen nëna e 13-vjeçarit.

Fatura e spitalit paguar nga SIGAL UNIQA

Por edhe nëse nuk zgjidhni pushoni Turqi, por një prej shteteve tjera dhe vendosni lëvizni me automjetin tuaj, mos u shqetësoni! Edhe për këtë SIGAL UNIQA e ka një zgjidhje, “SIGAL UNIQA Auto SOS”.

Ky është shërbimi i ri i hedhur treg nga SIGAL UNIQA, cili ju jep mundësinë keni gjithmonë me vete një mekanik.

Për çdo problem me automjetin tuaj, rajon dhe Europë, mjafton një telefonatë dhe pak minuta “SIGAL UNIQA Auto SOS” u vjen ndihmë menjëherë.

“SIGAL UNIQA AUTOSOS” vjen për herë parë Shqipëri falë bashkëpunimit me “Europ Assistance”, kompania lider E uropë u shërben rreth 300 milionë klientëve.

Por çfarë shërbimesh ofron “SIGAL UNIQA Auto SOS”?

Qendër Kontakti 24 orë ditës 7 ditë javës, e cila ofron shërbim informacioni dhe organizimin e shërbimeve ndihmës. Këshilla teknike për mjetin, vendndodhjen e serviseve apo adresa të tjera të domosdoshme në rast emergjence

Shërbim karroatreci

Riparim vend

Zëvendësim i automjetit rast aksidenti

Parkim

Akomodimi hotel

Riatdhesim ose vazhdim i udhetimit drejt destinacionit

Përveç SiguracionitShëndet Udhëtimdhe Shërbimit të Asistencës Rrugore, SIGAL UNIQA Group Austria ju ofron mundësinë keni mjekun me vete, 24 orë ditës, edhe kur jeni jashtë Shqipërisë. Kjo bëhet e mundur falëTeleShëndet”.

ShërbiminTeleShëndetju mund ta përdorni edhe gjatë udhëtimit dhe qëndrimit jashtë vendit, mjafton keni internet dhe mund komunikoni me mjekun 24 orë ditë për çdo shqetësim tuajin shëndetësor.

Nëse keni një urgjencë e cila mund manaxhohet me një konsultë me dikë specializuar, çka na rezulton jenë situatat  shpeshta siguruarëve tanë (psh një temperaturë, alergji) mos shpenzoni dhe harxhoni kohë gjeni një mjek në shtet ku nuk orientoheni dot. Aktivizoni Teleshëndet ashtu siç aktivizoni shërbimin Roaming dhe do habiteni sa shpejt do të zgjidhni çdo problem shëndetësor rast nevoje.

SIGAL UNIQA ofron mundësi reja aty ku tjerët nuk shohin, ndaj është gjithmonë një hap përpara. E para ofrimine produkteve novatore, thjeshta, shpejta dhe pa asnjë kosto shtesë. Qëllimi i kompanisë është përmirësojë shërbimin ndaj klientëve duke u reduktuar atyre kohë dhe kosto.

SIGAL UNIQA Group Austria, Jetojmë mirë bashku

Për çdo pyetje mund keni, kontaktoni :

Whatsapp: +355 68 60 62 829

E-mail: info@uniqa.al