Thjesht, shpejt, sigurt

Është fakt! Interneti na e ka lehtësuar aq shumë jetën.

Sot, çdo kush prej nesh mund ta ketë internetin me vete përmes celularit dhe falë tij mund mbyllim thuajse çdo problem të përditshëm si pagesat e energjisë, ujit, qirasë apo kredisë.

Por ne internetin mund ta përdorim edhe mënyra akoma më  zgjuara.

Për shembull, për blerë siguracionin e makinës, shtëpisë, biznesit apo shëndetit.

ONA HAXHIAJ, (Shefe zyre, Departamenti IT SIGAL UNIQA): Siguracionin ju nevojitet tashmë mund ta blini kudo jeni. makinë, shtëpi, një takim, zyrë apo edhe një bar kafe. Mjafton vetëm një celular apo një laptop dhe çdo shërbim lidhet me sigurinë e shëndetit apo pasurisë suaj, është vetëm një klikim larg. Kjo ju kursen mund, kohë, dhe para”.

INSTAT raportoi se vitin 2021, 13,3% e ndërmarrjeve kanë shitur produkte/shërbime nëpërmjet faqes internetit, aplikacioneve dedikuara, faqeve internetit “e-commerce” dhe aplikacioneve përdorura nga ndërmarrje ndryshme për tregti produkteve.

Larg këtij trendi nuk mund qëndronte as SIGAL UNIQA Group Austria.

Kompania e madhe e sigurimeve Shqipëri dhe rajon ishte ndër parat kompani Shqipëri ofruan shërbimin e blerjeve online, i cili vijon rritet me ritme shumë shpejta. Ndërsa sot ky shërbim është lehtësuar akoma shumë.

Kushdo do blejë sigurimin e automjetit, shëndetit apo pronës ka mundësinë ta bëjë pa qenë nevoja paraqitet një zyrë SIGAL, vetëm me një klikim.

NIKOLIN METAJ, Menaxher për web dhe marketing digjital SIGAL UNIQA: Hyni në https://sigal.com.al/online/dhe blini direkt nga celulari siguracionet ju nevojiten. Shpejt, Thjesht dhe Sigurtë. Gjithashtu, SIGAL UNIQA u ofron mundësinë , nëse je siguruar tashmë, mund informohesh kohë rekord se si të veprosh rast dëmi”.

SIGAL ONLINE, këtu për t’ua bërë jetën lehtë

KONTAKTE:

Web: www.sigal.com.al

Whatsapp: +355 68 60 62 829

E-mail: info@uniqa.al