Kjo foto e fëmijëve te familjës Jashari te vrarë ne shtëpinë e tyre, vetëm pse ishin shqiptartë, duhët te zëjë vend ne te gjitha zyrat shtetrore, ne Kuvend, pse jo afër fotos se Shën Terezës, ne Kryeministri, nëpër ambasadat e Republikës se Kosovës etj.
Kjo foto do ti simbolizonte te gjithë fëmijtë e vrarë nga terrori i shtetit serb ne Kosovë!
Fëmijtë janë simbol i paqës dhe i pafajësisë!

 

Me përvujtëri

Anton Kolaj

Gjermani