Franca ka bërë një tjetër gafë në protokolle përpara ndeshjes së futbollit të femrave kundër Finlandës.

Teksa finlandezet po prisnin himnin e tyre, është luajtur i plotë himni i Shqipërisë. Lojtaret e kuptuan gabimin dhe nisën të qeshnin me njëra-tjetrën.

Në fund, Franca fitoi me shifrat 5:0.

Francezët e kishin bërë një gafë të ngjashme edhe kundër Shqipërisë, në ndeshjen e 4 shtatorit 2019 për kualifikueset e Euro 2020. Në vend të himnit të Shqipërisë u vendos ai i Andorrës.

Tuomas Lehtinen
@TuomasLehtinen