Facebook Messenger ka shtuar disa ndryshime të cilat së shpejti do të jenë funksionale.

Një nga këto ndryshime është edhe mundësia që ju ta kuptoni kur dikush iu bën “screenshot” fotografitë tuaja. Përdoruesit gjithashtu së shpejti do të jenë në gjendje të rregullojnë fotografitë apo videot në Messenger, para se ti dërgojnë në “chat”.

Mundësi tjetër do të jetë edhe opsioni i ruajtjes automatike të fotove apo videove në celular. Këto ndryshime dhe veçori të reja do të jenë të disponueshme në javët në vijim atëherë kur do të përditësohet versioni i ri i aplikacionit.