“Gazeta e Alpeve”-gazetë Rajonale-PanShqiptare-NdërBallkanike (Shqipëri-Kosovë-Mali i Zi-Lugina e Preshevës-Sanxhak e Toplicë-Maqedoni e Veriut), prej 3 vitesh gjendet në tregshitje të lirë edhe në GJILAN, në adresën: Xhabir BILALLI. Kiosku i Shtypit “Korza B”. Bulevardi i Pavarësisë. Rruga “Agim Ramadani” (afër Teatrit dhe Komunës). Gjilan.

            Komunat Bujanoc e Preshevë dhe Kumanovës (deputetë, komunarë, shoqëri civile, media) mundet ta marrin (falas/gratis) “Gazeta e Alpeve” (sipas planit) tek kjo kioska e shtypit në Gjilan të Kosovës.

            Bordi Botues, Redaksia e Rrjeti i Kordinatorëve të “Gazeta e Alpeve” i shpreh vlerësime e mirënjohje veprimtarit e gazetarit Ismet AZIZI për shpërndarjen e promovimin e gazetës, për bashkëpunimet e tij me gazetën në këto vite.

            Një vlerësim të lartë kemi edhe për punën e mirë të gazetashitësit e mikut tonë, Xhabir BILALLI i Gjilanit.