Gjithçka është e qartë sonte.

Mbyllet cikli i garave kualifikuese në grupe për Kampionatin Botëror në futboll.

Kombëtaret që siguruan biletën për në Kampionatin Botëror dhe ato që përmes play-off-it kërkojnë kualifikimin.

Në Kampionatin Botëror janë kualifikuar direkt: Spanja, Zvicra, Franca, Belgjika, Holanda, Kroacia, Danimarka, Anglia, Gjermania dhe Serbia.

Në Play-off do të luajnë: Portugalia, Italia, Maqedonia e Veriut, Turqia, Polonia, Rusia, Skocia, Uellsi, Ukraina e Suedia.