Evolimi i trukeve për të na shndërruar sa vjen e rritet, prandaj në shumë role aktorët janë shfaqur si dikush krejt tjetër dhe nëse s’do e dinim, nuk do e kuptonim kurrë se cilët janë.

Transformimet janë aq të mëdha, sa është e pamundur të dallosh realen nga ajo që vjen në ekran.

Më poshtë gjeni disa nga shndërrimet më kolosale që janë bërë ndonjëherë në portretet e aktorëve, si dhe filmat përkatës. / Gazeta Express / KultPlus.com

Winona Ryder — Edward Scissorhands
Jim Carrey — A Series of Unfortunate Events
Halle Berry — Cloud Atlas
Chris Evans — Snowpiercer
Cameron Diaz — Being John Malkovich
Cillian Murphy — A Quiet Place: Part II
Olivia Cooke — Me and Earl and the Dying Girl