Zlatan Ibrahimoviç është dënuar me një gjobë rreth 50 mijë euro nga UEFA, pasi është përfshirë në një kompani bastoreje.

Football Daily raporton se Ibrahimovic është dënuar me rreth 50 mijë euro pasi është përfshirë në një kompani bastesh.

Në prill ishte raportuar se UEFA ka hapur një procedurë disiplinore ndaj suedezit dhe në fund ky ka dalë fajtorë.

Në qoftë se ky do të jetë dënimi i vetëm nga UEFA, atëherë do të ishte një gjë e lehtë për Ibrahimoviçin.

Sulmuesi i Milanit është i dëmtuar për momentin dhe do të humbasë Kampionatin Evropian “EURO 2020”.