Doli numri i ri iGazeta e AlpeveNr. 45 i saj, dt. 1-15 maj 2021. Ju njohim me titujt e faqes parë saj:

Gazeta e Alpeveështë Gazetë Rajomnale-PanShqiptare-NdërBallkanike (ShqipëriKosovë-Mali i Zi-Sanxhak-Lugina e Preshevës-Maqedoni e Veriut):

1.

“Gazeta e Alpeve” shpërndahet me “POSTA SHQIPTARE”, në shitje të lirë, për lexuesit e saj, në 227 sportele të shtypit në Zyra Postare në qytete bashkiake enjësi administrative në të gjithë Republikën e Shqipërinë.

2.

“Gazeta e Alpeve” shpërndahet, në shitje të lirë, edhe në 172 PIKA SHITJE (kioska shtypi, librari, bar-kafe, kancelari etj.) në 34 qytete të Shqipërisë: Tiranë (83 pika), në Durrës e Shijak (18 pika), Qarkun e Shkodrës (16 pika) etj.

3.

“Gazeta e Alpeve” është e vetmja gazetë shqiptare (print-letër) në shitje të lirë në pothuaj të gjitha rajonet e Republikës së Kosovës, si në qytetet: Prishtinë, Gjakovë, Deçan, Pejë, Prizren, Gjilan, Istog, etj.

4.

“Gazeta e Alpeve” shpërndahet (pjesërisht) dhe në Republikën e Malit të Zi, në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në Luginën e Preshevës e në Sanxhak, Greqi, etj., por të interesuarit mund ta gjejnë edhe në zyra postare të “Posta Shqiptare” e në  pika shitje të shtypit në zonat kufitare me Shqipëri e Kosovë.

5.

“Gazeta e Alpeve” iu dërgohet me “Posta Shqiptare” e “Posta e Kosovës” (letër-shtypun, me pdf, etj.) personaliteteve shqiptare shtetërore të larta në Shqipëri, Kosovë, Malin e Zi, Maqedoni e Veriut, etj.; ambasadave euro-atlantike në shtete të Ballkanit Perëndimor; kryetarëve të komunave shqiptare në shtete të Ballkanit Perëndimor; disa drejtuesve në bashki e qarqe të Shqipërisë; disa institucioneve e personaliteteve shqiptare e të huaja, kryesisht në Europë e Amerikë.

6.

Për çdo komunikim tuajin për shitblerje të gazetës, për abonime, për reklamat e njoftimet,  etj. mund të kontaktoni në: E-mail: gazetaealpeve@gmail.com dhe në numrat telefonik  (me , sms, WhatsApp, Viber) 00 355 69 78 39 500 dhe 00 383 44 810 173 (Tiranë), 00 383 44 122 756 (Gjakovë) dhe 00 383 44 208 207 (Prishtinë).