Tekst e foto nga Rilinda GJONBALAJ,  Plavë-Guci
SHKA “MAJA E KARANFILIT” Plavë-Gusi dhe OJQ”Alpet Shqiptare” edhe njëher treguan se sa shumë i kushtojnë rëndesi manifestimit tonë tradicional i cili mbahet tash e 24 vite edhe në kohët më të veshtira.

Edhe pse këtë vit mbajtëm një program artistik të shkurtër dhe simbolik ishte i mjaftueshem për ta vazhduar traditen
Duke punuar dhe shpresuar që këtë manifestim ta përjellim brez pas brezi.

Fotografia e Rilinda Gjonbalaj
Fotografia e Rilinda Gjonbalaj
Fotografia e Rilinda Gjonbalaj