Nga Rexhe BYBERI – Kryetar i Bashkise
Ndoshta duket e pazakonte per kohen troditese qe po perjetojme por per mua dhe punojnesit e Bashkise Tropoje sot ishte nje perjetim prekes gjesti i dhurates qe na u be nga Firma e Luleve Fushe Kruje te cilat qe sot do te zbukurojne qytetin e Bajram Currit.

Plot 2.700 vazo lulesh dekorative do te jene jo vetem lajmetaret e pranveres por lajmetaret e jetes ne Tropoje.

Publikisht shpreh mirenjohje per pronarin bujar te Kompanise z.Andi Gjoka dhe mikun e tij, bashkqytetarin tone Agron Brahaj per veprimin shume fisnik.

Pasi mbollem ne keto dite te mbijeteses e izolimit plot 2000 rrenje fidane bliri ne rrugen nacionale Tropoje-Bajram Curri,kjo eshte vepra e radhes e stafit tone.

stafit tone.

Fotografia e Rexh Byberi
Fotografia e Rexh Byberi
Fotografia e Rexh Byberi