Ja ndryshimi i madh: Parlamenti i Kosoves mblidhet me maska si derrat për të rrëzue Qeverinë, kurse Parlamenti Anglez mblidhet pa maska dhe flet për Koronavirusin dhe masat që po marrin për mposhtjen e tij.

__________

Drejtor i Përgjithshëm i “Gazeta e Alpeve”, Londër.