Nga Rali LURA
Ne turneun internacional Imola, Bolonje, Itali 6-9 dhjetor 2019  Besnik Bajraktari fitoi cmimin e vendit te dyte ne kategorine “C”.Sigursht e veshtire se edhe ne kete kategori ka lojtar shume te forte  te shahut !
Pjesmarresit nga Shqiperia: Vladimir Katana,  Zamir Kaci (lojtar te Valbones),  Ilir Zhupa,  Ervin Grabova (lojtar te Flamurtarit) dhe Gezim Bytyci i Prishtines, ishin ne kategorine “B”, ku Zamir Kaci fitoi cmimin e vendit te 5-te.
Kategorite percaktohen nga FIDE (Federata Boterore e Shahut) ne baze te rezultateve te arritura me pare ne gara zyrtare, qe quhet “koficent elo” nje pikezim.
Gjithesesi ishte arritje e vleresueshme se u fituan dy cmime nga Shqiperia.
Fotografia e Besnik Bajraktari
Fotografia e Besnik Bajraktari
Fotografia e Besnik Bajraktari