Poeti, publicisti, studiuesi e veprimtari ALI DACI eshte Zv/kryeredaktor i “Gazeta e Alpeve” per Sanxhakun…

“Gazeta e Alpeve” eshte Gazete Panshqiptare, Nderballkanike pergjate brigjeve te Valbones, dy Drinave, Moraces, Limit e Ibrit dhe “Udhes se Kombit”, me shitje te lire ne Shqiperi e Kosove dhe me abonime etj. ne Shqiperi, Kosove, Mali i Zi, Maqedoni, Gjermani, Zvicer, Greqi, Itali, Mbreteri e Bashkuar, Amerike (Nju Jork, Nju Xhersi, Kenerika, Teksas), Australi, etj