Ftesë

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në promovimin e monografisë “Resurset malore të Deçanit dhe turizmi”, i cili do të mbahet me 30 tetor 2019, në Sallën e Asamblesë Komunale, duke filluar nga ora 14.00.
Promovimi i monografisë do mbahet nën përkujdesjen e kryetarit të Deçanit, Bashkim Ramosaj, ku do flasin edhe recensentët dhe botuesi i monografisë.
Ju mirëpresim!