UEFA ka shpallur zyrtarisht tre kandidaturat për çmimin “Lojtari Më I Mirë I Vitit” që do tëvendoset me 29 gusht. Futbollistët që kanë marrë më shumë pikë gjatë sondazheve janë Cristiano Ronaldo, Lionel Messi dhe Virgil Van Dijk. Ky çmim është mjaft i rëndësishëm për vetë faktin se I jep çdo kandidati një shans më shumë për të qenë pranë “Topit të Artë” vitin e ardhshëm.

Vitin e shkuar ishte Luka Modriç fitues i këtij çmimi.

Please follow and like us: