Një gjë interesante ka ndodhur të shtunën në Turf Moor Stadium në ndeshjen Burnley – Cardiff.

Futbollisti i Burnleyt, Ashley Barnes e ka puthur futbollistin Joe Bennett në hundë.

Gjyqtari Mike Dean nuk e toleroi këtë veprim dhe nxori kartonin e verdhë duke e ndëshkuar sulmuesin Barnes.

Ky është një mësim për të gjithë futbollistët e rinjë që puthja ndëshkohet.