Përkundër asaj që mund të keni dëgjuar, të hahet mëngjesi nuk është i nevojshëm për të gjithë.

Në fakt, kapërcimi i mëngjesit mund të jetë më i mirë se të hahet ushqime të parregullta për mëngjes.

Megjithatë, një shujtë e mirë, i balancuar mirë mund t’ju japë energji dhe t’ju ndalojë të hani shumë gjatë pjesës tjetër të ditës.

Këtu janë 12 ushqimet më të mira që mund të hani në mëngjes.

Vezë

Jogurt

Kafe

Tërshërë

Fara  Chia

Fruta mali

Lajthia

Çaj i gjelbër

Proteina

Fruta

Fara liri

Djathë