Veç fakte!
Këshilla e Presidentit RUGOVA: “Pas 20 vitesh duhet të thuhen gjërat”!
Me rastin e 20 vjetorit të Konferencës së Rambujesë, së shpejti do të informoheni për:

– Si i dorëzuan armët përfaqësuesit e UÇK-së në Rambuje?
– Si u shtensionuan raportet mes përfaqësuesve të UÇK-së dhe atyre të LDK-së?
– Si e mori THAÇI postin e Udhëheqësit të Delegacionit të Kosovës?
– Si reagoi RUGOVA për këtë?
– Sa herë dhe pse kërkoi THAÇI të takohet sy më sy me RUGOVËN?
– Kush është amerikani që i tha se “…dikush nga ju duhet ta shkelmojë e ta nxjerrë jashtë THAÇIN”?
– Cili ishte raporti unik i Surroit me THAÇIN?
– Si e pengoi RUGOVA largimin e MEROVCIT nga salla e Mbledhjeve të Delegacionit të Kosovës?
– Cila është fjalë për fjalë përmbajtja e bisedës së Sekretares OLLBRAJT me Delegacionin Kosovar?
– Kujt i tha Hashim THAÇI “Ti je Esad Pashë TOPTAN”?
– Pse i gjuajti THAÇI serbët me një grusht zallë në Rambuje?
– Pse RUGOVA refuzoi takimin me Paskal MILON?
– Profesor Fehmi AGANI, prodhues idesh dhe shpirt qetësues i Delegacionit Kosovar!
– Jakup KRASNIQI: “T’i themi ‘Po’ Europës dhe Amerikës”
– Veton SURROI: “Nëse përgjigjja është ‘Jo’, ta dini se unë nuk e njoh legjitimitetin e UÇK-së ndaj popullit!”
– Roli i Edita TAHIRIT në Konferencën e Rambujesë!
– Si u bë Marrëveshja për Qeverinë e Përkohshme të Kosovës?
– Si i nxorri THAÇI dy pika: Referendumin dhe Transformimin e UÇK-së?
– Si u bind Hashim THAÇI ta pranojë Marrëveshjen?
– Cila është përmbajtja e takimit të Senatorit Robert DOLL me Delegacionin e Kosovës në Shkup?
– Si ia lëshoi THAÇI MEROVCIT në duar dy granata dore në Aeroportin Ushtarak të Klagenfurtit (Austri) gjatë udhëtimit nga Prishtina në Paris?
– Pse e “kërcënoi” Jakup KRASNIQI Ibrahim RUGOVËN?
– Stenogramet fjalë për fjalë të Mbledhjeve të Delegacionit të Kosovës!
– Kush e mori fjalën më së shumti në Mbledhjet në Rambuje?
– Kush foli më së paku?

Këto dhe shumë më shumë të tjera në librin: “Kështjella e (mos) Marrëveshjes” e autorit Adnan MEROVCI.