Goditja në tru, shifrat në rritje, mjekët neurologë zbulojnë shkaktarët

Goditjet në tru apo ishemitë dhe hemorragjitë cerebrale janë shtuar te njerëzit.

Ndaj, mjekët neurologë u bëjnë thirrje njerëzve të bëjnë kujdes që në shfaqjen e simpotmave të para, siç janë mpirjet e fytyrës, shtrembërimi i buzës apo mpirja e duarve, vështirësi në të folur, të paraqiten menjëherë te mjeku.