Sot, ka ndrrue jetë: FATIME ALI PONARI

Sot, ka ndrrue jetë:

FATIME ALI PONARI

Lindur më 2 korrik 1942 në Myhejan Tropojë.

Në moshë të re u lidh në martesë me Mehmet Ram Ponari.

 Kjo martesë solli në jetë 6 fëmijë, të cilët u rritën dhe u edukuan  nga këta prindër me dashurinë për shkollën, punën dhe respekt për të gjithë. Nënë që shumë gjatë do të ngelet në mendjet dhe zemrat e të afërmve dhe dashamirëve.

Familja prêt  ngushëllime më 16 tetor 2018, prej orës 09.00 (e paradites) dhe në datat 17 e 18 tetor 2018 tek lokali “Jezerca” në qytetin Bajram Curri.

Familja PONARI