Një foto që tregon kaq shumë

Në galerinë e mjeshtrit të madh të fotografisë, Pjetër Marubi, “Lypes në rrethinat e Shkodrës”, realizuar në vitin 1885 mbetet një emblemë e punës së tij krijuese, e atij kumtimi shprehës të jetës dhe përpjekjeve cfilitëse dhe varfërisë, një Golgotë që cek tej skajet.

Albert Vataj

Fotografia e Albert Vataj