Ministria e Kulturës e Kosovës e quan Dëshmor Sulltan Muratin I

Turp!

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve e Republikës së Kosovës e quan dëshmor sulltan Muratin l (!!!) – shkruan në faqen e saj në FB veprimtarja e njohur e çështjes kombëtare shqiptare, Elida Jorgoni.