Do ta kuptosh

Nga Kaltrina Hoti – New York

Një ditë do të zgjohesh
Me lotë ne sy
Me dhimbje në zemër
Me dëshire që koha të kthehet
Ose të shpejtohet
Nuk I dihet
Nje ditë do ta kuptosh
Aty ku kërkove dritë
Ishte terr
Aty ku kërkove dashuri
Ishte frikë
Aty ku ishe mbështetur
Skishte themel
Një ditë do ta kuptosh
Te duhet vetja dhe askush tjetër

Mos ki frikë të jesh Ti
Aty është dëshira e pritur
Dhe kur te qahet
Qaj
Vëtëm ashtu mund të bisedosh me shpirtin tënd
Dhe derën e shtëpisë hape
Le të vijnë të gjitha stinët
Të luajnë me lotin tënd
Akull,avull,ujë
Në fund të gjithat shkrihen
Me Dhe