Pamje nga Doli, fshat etnik shqiptar në komunën e Gucisë, i banuar kryesisht me shqiptarë të besimit katolik, ku disa sish – kanë marrë dhe etni kroate

Pamje nga Doli, fshat etnik shqiptar në komunën e Gucisë, i banuar kryesisht me shqiptarë të besimit katolik, ku disa sish – kanë marrë dhe etni kroate.