FTESË

Konkursi Letrar “Malli poetik i Kosovës”

Ftojmë shkrimtarët shqiptarë, nga të gjitha trojet, që të konkurrojnë, me një poezi në Konkursin Letrar “Malli Poetik i Kosovës 7” të SHSH “Naim Frashëri”. Konkursi është i hapur nga 4 – 15 korrik 2018, ne ora 18:00. Konkuruesit të jenë të moshës së pjekur dhe e dërgojnë një poezi, jo më të gjatë se një letër formati A4, me shkrim: Time new romans 12 .
Cmimi I-rë : 150 €
Cmimi II-të : 130 € dhe
Cmimi III-të: 100 €
Cmimi motivues: 100 €
Poezitë dërgohen me emër e mbiemër të autorit dhe pseudonim (nofkë).

Dërgohen në email adresën: konkursi.viti.7@gmail.com
SHOQATA E SHKRIMTARËVE “NAIM FRASHËRI”
FUSHË – KOSOVË

Këshilli Organizativ:
Ali Prebreza, Florentinë Dërmaku, Hysen Greiçevci e Lan Qyqalla.