Prof. dr. Bajram Xhafa zgjidhet Kryetari i Senatit të PLL

Prane selise se Partise Levizja e Legalitetit në Tiranë u mblodhen perfaqesues te senatoreve ku u be zgjedhja e Kryesise se Senatit dhe drejtuesve te tij.
Kryetar i Senatit u zgjodh pedagogu i Universitetit “Luigj Gurakuqi” Profesor Doktor z. Bajram Xhafa.
Kryesia e PLL dhe ajo e Senatit kerkojne dhe shprehin deshire qe kauzes dhe programit te PLL te i bashkohen te gjithe ata legaliste,monarkiste,intelektuale e te rinje qe duan te jene pjese e kontributeve dhe pjese e strukturave te saj.
Partia Levizja e Legalitetit ka qene dhe do jete gjithmone nje parti e hapur per kedo.Gjithsejcili ne baze te kontributeve prane PLL do te gjej veten te respektuar dhe te vleresuar si ne pozicione drejtues ashtu dhe ne krijimin e mundesive per te kandiduar ne zgjedhje vendore dhe ato parlamentare.
Edhe njehere suksese drejtuesve te Senatit – shkruan në statusin e tij në fb, Shpëtim Axhami – kryetar i PLL të Shqipërisë.