Mikja e madhe e Kosovës dhe e Shqipërisë, e Shqiptarëve, presidentja e Kroacisë, Kolinda Grabar Kitaroviq në Rusi në stadium duke ndjekur ndeshje të skuadrës së vendit të saj

“Bëjeni më të mirën që mundeni, me zemrat e juaja”, u thoshte lojtarëve të japin maksimumin për vendin e tyre.