Me 3 Korrik në Shkodër mbledhje e përbashkët e dy Qeverive të Shqipërisë dhe Mali të Zi

Qeveritë e Malit të Zi dhe Shqipërisë, të martën më 3 korrik në Shkodër, do të mbajnë mbledhje të përbashkët.

Pas mbledhjes do të zhvillohet ceremonia e nënshkrimit të shumë akteve, kurse është paraparë edhe konferenca për shtyp e kryetarëve të qeverive Dushko Markoviq dhe Edi Rama.

Më pastaj do të mbahet forumi i bizneset të Republikës së Shqipërisë dhe Malit të Zi, që do ta hapin me fjalët hyrëse kryeministrat Markoviq e Rama.