Përmbytje e Arkivës së Bashkisë të Tiranës dhe materialet e saj thahen korridoreve…!

“Dokumentat e Arkives se “Lali Plehut ” qe u lagen nga shiu qe permbyti qendren e Tiranes dhe Bashkine, duke u thare neper tela neper korridoret e Bashkise….?! sb”

Një koment nga Sali Berisha në faqen e tij në FB, në diten e djeshme.