Ftesë

Të nderuar miq,
Duke ju uruar një javë sa më të mbarë, kam kënaqësinë t’ju ftoj në promovimin e librit tim
“LUTFI NDREU, M
ËSUES DHE ARTIST” (monografi),

ditën e shtunë, me datë 30 Qershor 2018, ora 10.00 në sallën e Muzeut Historik Kombëtar, Tiranë.
 
Halil RAMA
autori i librit