Dje, në truallin e kelmendasve të historisë dhe të dr. Ibrahim Rugovës, Zhuj Selmanit, Sak Faslisë…nji wikend i çiftit emblematik: Sali Berisha i fisit Berisha dhe Liri R. Berisha e fisit Kelmend…nga dy fise historike me shtrirje nga Deti Adriatik në Alpe…Me këta të dy, këto male alpine duken dhe ma të bukura…dhe marrin lartësi të re…!