“Sirianët nuk janë të mirëpritur në Shqipëri”!

Nga Paulin Z. ZEFI

*Që në shtator të vitit 2015 në qytetin Mina të Arabisë Saudite është ndërtuar një kamp i madh për pritjen dhe strehimin e refugjatëve sirianë. Kampi ka mbi 100.000 tenda bosh dhe të gjitha me ajër të kondicionuar që mund të strehojë deri në 3.000.000 refugjatë por;……deri më sot, në këtë shtet, nuk ka kërkuar azil asnjë qytetar sirian!!!…
Pse?!
Arabët e Sirisë, çdo arab i Lindjes së Mesme dhe arabo-berberët e Magrebit (Afrika veriore), kanë vetëm një qëllim; të vërshojnë drejt Europës së Krishterë dhe të qelbin vendin me praninë e tyre. Nërkohë, “të pafetë, kaurrët apo qafirët” aq të urryer për ta, po i mirëpresin përzemërsisht, këto shtazarakët që largohen nga lufta, dhe ata ua shpërblejnë duke u përdhunuar gratë e vajzat siç ka ndodhur në Köln për natën e Krishtlindjeve!…
A është ky një pushtim?!… Patjetër që po, dhe mjerë ai që e sheh në një optikë tjetër. Vetë Papa Françesku që ka përzgjedhur si moto “Miserando atque Eligendo (Duke pasur mëshirë mbi ta, dhe duke zgjedhur)”, i pret duke u larë dhe puthur këmbët, e ndërsa Angela Merkel ia ka marrë frymën Gjermanisë deri aty sa nuk mban më, por nëse i pyet arabët se çfarë opinioni kanë për këto dy figura, a e dini se çfarë përshtypjesh artikulojnë nga goja e tyre?!…I quajnë “Pedofili dhe rruspija” sepse kjo është mirënjohja tipike beduine!
Prandaj, nuk e ka keq një mik i mirë i imi që thotë se; “Me i bâ nder të keqit, âsht si me i ndez qiriun dreqit”!
Mirë Europa Perëndimore, sepse ata “i ka çilë dreqi me i hângër” por çfarë borxhi u ka Shqipëria?!
Aaaa… nëse për t’u bërë pjesë integrale e B.E. duhet të plotësojmë dy kritere bazë; a) të mbushet vendi me gay e lezbike dhe b) të strehojmë plot 600.000 refugjatë nga Siria, atëherë unë dhe miliona shqiptarë të pastër si unë, e refuzojmë hyrjen në B.E, madje as nuk na intereson të shkatërrojmë vlerat tona më të shenjta morale për t’u bashkuar me atë pjesë të “Kontinentit plak” që u kanë rënë dhëmbët!…
Kombi Shqiptar dhe Atdheu jonë i shenjtë për mua dhe shumë si unë, janë gjithçka, prandaj “Plaka” le të presë, sepse as LGBT dhe as refugjatët sirianë nuk janë të mirëpritur në vendin tim.
 
Le të më quajnë ekstremist, ultranacionalist, rracist apo çfarë të duan sepse për aq kohë sa cënohen vlerat më të shenjta të Kombit tim, unë jam shumë më i keq se sa të tre emërtimet steriotipike që citova më sipër dhe jam shumë krenar.
Turp t’u vijë të gjithë atyre që përvidhen si zvarranikë të pështirë pas fjalëve se ne duhet t’i pranojmë refugjatët sirianë sepse vetë “Shqiptarët janë një popull emigrant”!… A e kuptoni se jeni kaq idiota dhe njerëz dritëshkurtër!…
Sirianët nuk janë të mirëpritur në Shqipëri dhe le ta thyejnë qafën ku të duan, por jo në tokën tonë të bekuar Iliro-Arbnore.